Αυτή είναι η June Stella Bouwer, μια γυναίκα 89 ετών που από το 1991 οδηγεί καθημερινά αυτό το Nissan 200SX. Η Bouwer έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής και όταν έφτασε σε ηλικία 59 ετών, αυτή και ο σύζυγός της αποφάσισαν να αφήσουν τους έντονους ρυθμούς του Γιοχάνεσμπουργκ και να μετακομίσουν σε μια μικρή πόλη, στην Κνύσνα, στην άκρη της Νότιας Αφρικής.

Ο σύζυγός της μάλιστα για να την πείσει να πάρει την απόφαση να αφήσει το Γιοχάνεσμπουργκ, της είπε πως θα της κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο και η Bouwer επέλεξε το 200SX, συντηρώντας το σωστά όλα αυτά χρόνια. Το ιαπωνικό σπορ μοντέλο που δεν έχει ίχνος σκουριάς, όταν δεν χρησιμοποιείται είναι παρκαρισμένο σε γκαράζ και έτσι το κόκκινο χρώμα του δεν έχει ξεθωριάσει παρά το πέρασμα των ετών.

Η Bouwer λέει πως η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχει πιάσει ποτέ με το αυτοκίνητό της είναι τα 160 χλμ/ώρα και παρότι πολλοί συλλέκτες της έχουν ζητήσει να αγοράσουν το αυτοκίνητο, αυτή τους ενημερώσει πως δεν ενδιαφέρεται να το πουλήσει.