Hamilton: Κάνω μόνο 20 γύρους τον χρόνο στον προσομοιωτή και βρίσκω άσκοπο να περπατώ την πίστα

Σχετικά άρθρα

Παρότι οι ομάδες έχουν επενδύσει εκατομμύρια στην τεχνολογία προσομοίωσης, ο Lewis Hamilton είπε πως δεν χρησιμοποιεί τον προσομοιωτή, μιας και κάνει μόλις 20 γύρους τον χρόνο σε αυτόν.

Σχεδόν ποτέ δεν οδηγώ στον προσομοιωτή. Ίσως κάνω 20 γύρους το χρόνο, ίσως. Δεν ενδιαφέρομαι για τον προσομοιωτή,

είπε ο Hamilton και πρόσθεσε πως έχει σταματήσει να περπατά την διαδρομή της κάθε πίστας τις Πέμπτες των GP, αφού όπως τόνισε:

Όταν ήμουν νεότερος συνήθιζα να περπατάω την πίστα, αλλά αυτό που ανακάλυψα είναι πως για μένα ήταν κάτι το άσκοπο. Είναι πολύ διαφορετικό να κινείσαι μέσα στη πίστα με υψηλή ταχύτητα και πολύ διαφορετικό με το να την περπατάς. Ήταν κάτι που μου σπαταλούσε ενέργεια και κατά την διάρκεια των σαββατοκύριακων των αγώνων θέλω να διατηρώ την ενέργειά μου όσο περισσότερο μπορώ. Γι’αυτό και πλέον δεν περπατάω τις πίστες.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Pat Symonds σύμβουλος της Andretti για να μπει στην F1

Μετά από 7 χρόνια ως επικεφαλής τεχνικός διευθυντής της F1, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στην εγγραφή των τεχνικών κανονισμών της F1 για το 2022 και...

Ο Hamilton έχει περιουσία 350 εκατ. λιρών

O Lewis Hamilton είναι ο 350ος πλουσιότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 350 εκατ. λίρες, σύμφωνα με την...