Η Ferrari εισέρχεται στον κόσμο της μόδας και της εστίασης

Σχετικά άρθρα

Αύριο, Κυριακή 13 Ιουνίου, η Ferrari θα λανσάρει για πρώτη φορά μια συλλογή μόδας, καθώς έχει αποφασίσει να εισέλθει στον κόσμο της ένδυσης. Εκτός αυτού, η ιταλική εταιρία θα ανοίξει την ερχόμενη Τρίτη, 15 Ιουνίου, το πρώτο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με το λογότυπο της.

Οι νέες lifestyle επιχειρηματικές προκλήσεις για την Ferrari έχουν σκοπό να προσελκύσουν τους πλούσιους πελάτες της, πέρα από τους πιστούς θαυμαστές της.

Η σειρά ενδυμάτων προέρχεται από τον creative director και πρώην σχεδιαστή του Armani, Rocco Iannone, ενώ ο Ιταλός σεφ Massimo Bottura -βραβευμένος με αστέρι Michelin- ξανά ανοίγει το εστιατόριο στο Maranello, όπου ο ιδρυτής Enzo Ferrari κάποτε γευμάτιζε με φίλους και αστέρια της Formula 1.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...