Παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα στον “φάρο” του “κέντρου πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, κάθε πτυχή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Με 77 ημέρες να απομένουν για την εκκίνηση “εθνικού” μας αγώνα στο πλαίσιο του WRC, έγινε γνωστό πως η σούπερ ειδική θα διεξαχθεί στη πλατεία Συντάγματος. Θα έχει μήκος 1 χλμ και θα ακολουθήσει αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάτω από την Ακρόπολη, και θα φέρει την “καρδιά” του αγώνα σε ορισμένους από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, με αποκορύφωμα το πέρασμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων γύρω από την Πλατεία Συντάγματος.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αποκαλύφθηκε το νέο λογότυπό του, που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη διαχρονικότητα. Συμπαγές και ταυτόχρονα δυναμικό, αντλεί το σχήμα του από έναν συνδυασμό των γραμμάτων “A” και “R” του λατινικού αλφαβήτου, που φυσικά αποτελούν τα αρχικά της ονομασίας του αγώνα.