Οι οδηγοί Alfa Romeo παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Μια νέα έρευνα του Insurify αποκαλύπτει τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν εκείνοι που παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την έρευνα, το 10,53% των οδηγών ανεξαρτήτου μάρκας, έχουν πάρει κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, με την εταιρία που έχει τις λιγότερες κλήσεις να είναι η Lincoln με ποσοστό 8,78%.

Στη κορυφή βρίσκεται η Alfa Romeo, μιας και το 14,91 των οδηγών των αυτοκινήτων της έχουν πάρει κλήση για υπερβολική ταχύτητα, με το ποσοστό αυτών της Giulia να ανέρχεται στο 16,35%, ενώ το ποσοστό των οδηγών της Stelvio ανέρχεται στο 12,08%.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Subaru με ποσοστό 12,41%, με το 20,03% των οδηγών WRX να παίρνουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των οδηγών του Ascent ανέρχεται στο 6,76%.

Η Volkswagen βρίσκεται στη τρίτη θέση με ποσοστό 12,24%, με το 15,88% των οδηγών του Golf GTI να παίρνουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των οδηγών του Beetle ανέρχεται στο 9,12%.

Η Maserati με ποσοστό 12,23% βρίσκεται στη τέταρτη θέση, με το 13,62% των οδηγών της GranTurismo να παίρνουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των οδηγών της Quattroporte ανέρχεται στο 9,90%.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ram με ποσοστό 12,22%, με το 12,28% των οδηγών του 1500 να παίρνουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των οδηγών του 2500 ανέρχεται στο 11,54%.

Διάβασε ακόμη

Οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα

ΠηγήInsurify

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...