Τα αλουμινένια τροχόσπιτα της Airstream έχουν ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, με την αμερικάνικη εταιρία να έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο πολυτελές τμήμα της κατηγορίας. Τα τροχόσπιτα της Airstream δεν μοιάζουν με κανένα άλλο και είναι από τα πιο διάσημα στον κόσμο και από τα δημοφιλέστερα στις ΗΠΑ. Σήμα κατατεθέν τους είναι η μοναδική ρετρό εμφάνιση, το χαρακτηριστικό σχήμα και η ασημένια βαφή, ενώ είναι κατασκευασμένα στο χέρι.

Πρόσφατα, η αμερικάνικη εταιρία συνεργάστηκε με την Pottery Barn, μια εταιρία πολυτελής επίπλωσης σπιτιών, και παρουσίασαν το Pottery Barn Special Edition. Αυτό έχει μήκος 28 πόδια (8,5 μέτρα) και συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό, την άνεση και το στυλ, για να δημιουργήσει τη μοναδική ατμόσφαιρα του glamping (προέρχεται από τις glamorous camping).

Εκτός από τον εξοπλισμό και την ποιότητα που παρέχεται στάνταρ σε όλα τα ρυμουλκούμενα της Airstream, το Pottery Barn διαθέτει νέα εσωτερική διακόσμηση με την υπογραφή της Pottery Barn, νέο hardware και εξοπλισμό. Το πανέμορφο τροχόσπιτα διαθέτει απαλούς χρωματικούς τόνους, υλικά υψηλής ποιότητας και όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Επιπλέον έχει ένα ευρύχωρο living room με κουζινάκι, κρεβατοκάμαρα με ντουλάπες στα άκρα, τουαλέτα με ντουζιέρα, ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι ασύγκριτη.

Το Airstream Pottery Barn Special Edition είναι ήδη διαθέσιμο και η τιμή ξεκινά από τα 145.500 δολάρια, όπου σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Airstream, Bob Wheeler, η Pottery Barn “έδεσε” με τον τρόπο ζωής της Airstream.