Βόλος: 22χρονος παρέσυρε 65χρονη για να μη πληρώσει 40 ευρώ βενζίνη

Σχετικά άρθρα

Στον κόμβο Βαλεστίνου στη Μαγνησία, ένας 22χρονος οδηγός σταμάτησε σε ένα πρατήριο για να βάλει 40 ευρώ καυσίμου στο αυτοκίνητό του, αλλά αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο των 40 ευρώ.

Έτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει από το πρατήριο. Η 65χρονη ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, στην προσπάθεια της να τον εμποδίσει, πιάστηκε από τα παράθυρα με αποτέλεσμα ο οδηγός να τη σύρει στην άσφαλτο για μερικά μέτρα.

Ο 22χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο και ο κόσμος που είδε το περιστατικό κάλεσε την αστυνομία. Παράλληλα στο σημείο βρέθηκε και ο γιος της ιδιοκτήτριας.

Οι άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα. Από την έρευνα προέκυψε ότι το όχημα ανήκει σε μια 24χρονη γυναίκα. Στην ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ ο 22χρονος κρατήθηκε για μια νύχτα και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Η 65χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς υπέστη μώλωπες στα πόδια. Πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του 22χρονου στην Αστυνομία. Ο γιος της είπε:

Αν ο νεαρός δεν είχε χρήματα, θα μπορούσε να ζητήσει να του βάλουμε 5 ευρώ βενζίνη για να φθάσει στον Βόλο. Συνήθως έτσι κάνουμε, όταν υπάρχει ανάγκη. Αυτός ήθελε να κλέψει. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα