Διέρρευσαν επιπλέον φωτογραφίες του νέου Suzuki S-Cross

Σχετικά άρθρα

Η Suzuki έχει ανακοινώσει ότι σε 10 ημέρες θα παρουσιάσει τη νέα -τρίτη- γενιά του S-Cross, καθώς τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 25 Νοεμβρίου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσες ημέρες, αφού διέρρευσαν επιπλέον φωτογραφίες του ιαπωνικού μοντέλου, που μας αποκαλύπτουν λεπτομερώς τον σχεδιασμό του.

Το νέο S-Cross έχει εντελώς νέο σχεδιασμό σε σχέση με την τρέχουσα γενιά, ενώ φαίνεται να έχει έναν πιο crossover χαρακτήρα, καθώς η απόσταση από το έδαφος δείχνει αυξημένη. Ο Lopez Frade, πρόεδρος της Suzuki της Ιβηρικής χερσονήσου, δήλωσε πρόσφατα για το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη:

Ναι. Το S-Cross βρίσκεται τώρα στην τρίτη γενιά του και θα έχουμε μια παρουσίαση του νέου μοντέλου στα τέλη Νοεμβρίου, πιθανώς την τελευταία εβδομάδα. Και αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε προβλήματα από τους προμηθευτές για το μοντέλο. Ελπίζω να φτάσει στους αντιπροσώπους μας τα Χριστούγεννα ως ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο, για όποιον θέλει ένα καλό αυτοκίνητο.

Μηχανικά, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών S-Cross αναμένεται να φέρει έναν κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, απόδοσης 103 ίππων και 138 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η ιαπωνική εταιρία θα προσφέρει επίσης και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip.

Το crossover αναμένεται να διατίθεται και με τον 1.400άρη turbo κινητήρα Boosterjet, που παράγει 127 ίππους και 235 Nm ροπής.

Πηγήtwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...