Αξίζουν 117.000 ευρώ γι’αυτή τη βελτιωμένη Toyota Supra;

Σχετικά άρθρα

Η Tom’s έβγαλε στην αγορά 99 τέτοια πακέτα βελτίωσης για τη Toyota Supra και δύο από αυτά τα αυτοκίνητα αναζητούν νέο ιδιοκτήτη. Το λευκό έχει διανύσει 7.000 χλμ και πωλείται για 14,5 εκατ. γιεν (113.150 ευρώ), με το μαύρο να πωλείται για 15 εκατ. γιεν (117.000 ευρώ) έχοντας διανύσει 2.000 χλμ.

Τα αυτοκίνητα φορούν νέο bodykit που αυξάνει το πλάτος κατά 85 mm και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά, αεραγωγούς στα φτερά, μεγάλη αεροτομή και διαχύτη.

Διαθέτει carbon μέρη, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται επίσης με νέα εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, ζάντες διαστάσεων 20″, bucket καθίσματα, εξαπίστονα φρένα με δίσκους 380 mm και βελτιώσεις στην ανάρτηση και στο πλαίσιο. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος turbo κινητήρας έχει δυναμώσει και αποδίδει 460 άλογα με 578 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...