Δες τον διάδοχο της Pagani Huayra για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον διάδοχο της Huayra, με την Pagani να δοκιμάζει το νέο της hypercar στη πίστα της Ίμολα στην Ιταλία. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία C10 και θα φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6,0-λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα της AMG.

Σε σύγκριση με την Huayra, το νέο supercar θα παράγει 30-40 επιπλέον άλογα, με τον κινητήρα να συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Ο Horacio Pagani έχει δηλώσει πως αφιερώνουν πολύ χρόνο στη μείωση του βάρους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πτυχή του νέου μοντέλου, δίνοντας έμφαση στο χειρισμό.

Η παραγωγή του νέου supercar θα περιοριστεί στις 280-300 μονάδες και θα προσφέρεται τόσο σε coupe, όσο και σε roadster. Σύμφωνα με το αφεντικό της εταιρίας, ήδη όλα τα αυτοκίνητα έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους, με τον Pagani να λέει μάλιστα πως μόνο το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ ήταν αρκετό για να αγοράσει όλη τη παραγωγή.

ΠηγήMotofilm

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...