Αυτό είναι ότι απέμεινε από μια Lamborghini Aventador SVJ Roadster

Σχετικά άρθρα

Δύσκολα κάποιος θα καταλάβει πως αυτά τα αποκαίδια είναι ότι απέμεινε από μια Lamborghini Aventador SVJ Roadster. Συγκεκριμένα ήταν μια από τις 63 SVJ 63 Roadster που κατασκεύασε η ιταλική εταιρία.

Το αυτοκίνητο κάηκε χθες σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κουερναβάκα-Ακαπούλκο, μεταξύ Κουερναβάκα και Τσιλπαντσίνγκο στο Μεξικό, νότια της Πόλης του Μεξικού. Το supercar πήρε φωτιά όταν βρισκόταν κοντά στη γέφυρα Mezcala Solidaridad.

Το ευτυχές ήταν πως κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό. Αναφορές μέσων ενημέρωσης του Μεξικό αναφέρουν πως ο οδηγός της Aventador έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε στο προστατευτικό στηθαίο. Από την σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το πολυτελές supercar, να μπαίνει μέσα σε ένα άλλο αυτοκίνητο και να φεύγει από το σημείο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...