15η ανάκληση για την Mercedes S-Class

Σχετικά άρθρα

Την υπ’αριθμόν #15 ανάκληση της νέας S-Class ανακοίνωσε η Mercedes-Benz και αιτία αυτής είναι το γεγονός πως στη ναυαρχίδα της γερμανικής εταιρίας ενδέχεται οι συγκολλήσεις ενός μέρος της ανάρτησης (thrust arm) με το πίσω υποπλαίσιο να μην πληρούν τις προδιαγραφές παραγωγής, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το trust arm να ξεκολλήσει από τον φορέα του πίσω άξονα, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Η Mercedes ενημερώθηκε για το πρόβλημα μετά από μια καταγγελία που έλαβε τον περασμένο Ιανουάριο, με τον κάτοχο του αυτοκινήτου να παραπονιέται για περίεργους θορύβους που προέρχονται από τον πίσω άξονα.

Δύο μήνες μετά, ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία, με την γερμανική εταιρία να διαπιστώσει το πρόβλημα και να βρίσκει ως αιτία τις προβληματικές συγκολλήσεις.

Οι S-Class που επηρεάζονται από τη συγκεκριμένη ανάκληση κατασκευάστηκαν μεταξύ 14 Σεπτεμβρίου 2021 και 4 Ιανουαρίου 2022 και αφορά και Maybach εκδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...