Οδηγός μιας Camaro πιάστηκε δύο φορές για υπερβολική ταχύτητα στο Las Vegas μέσα σε μόλις 2 λεπτά

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός μιας Chevrolet Camaro SS πιάστηκε για παραβίαση του ορίου ταχύτητας μέσα σε μόλις δύο λεπτά στο Las Vegas. Πρόκειται για τον Jeffrey Hair που την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 8:22 μ.μ. στη Lake Mead Boulevard και McDaniel, τον σταμάτησε την πρώτη φορά ο αστυνομικός του Βόρειου Λας Βέγκας, Alexander Cuevas, καθώς τον έπιασε να κινείται με 73 μίλια/ώρα (117 χλμ/ώρα), όταν το όριο ταχύτητας ήταν 35 μίλια/ώρα (56 χλμ./ώρα).

Ωστόσο, ο 36χρονος οδηγός της Camaro αντί να ηρεμήσει και να συνετιστεί με τις οδηγίες του αστυνομικού, σε λιγότερο από δύο λεπτά αφότου τον άφησε ελεύθερο ο Cuevas πιάστηκε ξανά να τρέχει. Αυτή τη φορά στην 5η οδό νότια του Brooks.

Και όπως φαίνεται, ο Hair έφυγε αρκετά θυμωμένος από την πρώτη κλήση, καθώς τη δεύτερη φορά πιάστηκε να κινείται με 106 μίλια/ώρα (170 χλμ./ώρα) σε ζώνη 35 μιλίων/ώρα (56 χλμ/ώρα). Όπως ήταν λογικό, την δεύτερη φορά ο οδηγός δεν πήρε απλά κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, αλλά συνελήφθη και κατηγορήθηκε για αλόγιστη οδήγηση, ενώ οι αρχές κατάσχεσαν την Camaro του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...