Ο Ricciardo αρνείται πως θα είναι εφεδρικός οδηγός στη Red Bull το 2023

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την McLaren και του χρόνου δεν θα βρίσκεται στη Formula 1. Ο Αυστραλός δήλωσε από το Ώστιν πως έχει συνομιλίες με ομάδες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο για την επιστροφή του στη Formula 1 το 2024, ενώ αρνήθηκε και τις φήμες που τον θέλουν να έχει υπογράψει συμφωνία για να είναι ο εφεδρικός οδηγός της Red Bull το 2023

Δεν έχω ακόμη συμφωνία με καμία ομάδα. Όλα είναι φήμες. Μιλάω με άλλες ομάδες; Ναι. Τίποτα όμως δεν έχει γραφτεί στα χαρτιά ή κάτι τέτοιο ακόμα. Είμαι ακόμα κοντά και έχω φιλοδοξίες να οδηγήσω ξανά στη Formula 1 το 2024.

Παράλληλα ο Ricciardo απέκλεισε και το ενδεχόμενο να οδηγήσει ποτέ στα IndyCar, λέγοντας χαρακτηρισιτκά πως “τα οβάλ τον τρομάζουν”.

Η φιλοδοξία μου για καριέρα στη Formula 1 δεν έχει τελειώσει. Δεν θέλω να παρεκκλίνω από τον στόχο μου.

Για τα οβάλ; Μπα. Πριν από δέκα χρόνια, θα έλεγα ναι στο IndyCar. Αλλά τώρα μπορώ να το παραδεχτώ ότι δεν είμαι εντάξει με τα οβάλ. Με τρομάζουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...