Ο Lewis Hamilton πιστεύει ότι η κατάσταση στη Red Bull θυμίζει λίγο την εκπομπή των Kardashians, λέγοντας ότι έχει ακούσει “διασκεδαστικές” ιστορίες τελευταία.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σχολίασε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Red Bull για τη παραβίαση του budget cap του 2021, αλλά και ότι συνέβη με τα team radio της αυστριακής ομάδας κατά το GP της Βραζιλίας, όταν ο Max Verstappen αρνήθηκε να δώσει την έκτη θέση στον Sergio Perez στο τέλος του αγώνα.

Εννοώ, αισθάνομαι σαν ένα σόου των Kardashians να συμβαίνει εκεί [στη Red Bull]. Είναι αρκετά ξεκαρδιστικό, μερικά από τα πράγματα που άκουσα τις τελευταίες μέρες ήταν τόσο διασκεδαστικά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι στο Netflix [Drive To Survive] και θα είναι υπέροχα,

είπε ο Hamilton, προσθέτοντας πως συγκινήθηκε από την υποστήριξη του κόσμου μετά από ότι έγινε στο GP του Άμπου Ντάμπι του 2021, εκεί όπου έχασε τον 8ο παγκόσμιο τίτλο, με τον Max Verstappen να στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά.

Ο Hamilton έχει πει πως το αποτέλεσμα του αγώνα χειραγωγήθηκε από τον Michael Masi, τον τότε διευθυντή αγώνων της Formula 1.