Η Skoda αναλαμβάνει την ανάπτυξη των μικρών κινητήρων του VW Group

Σχετικά άρθρα

Η Skoda έχει αναλάβει την ανάπτυξη των τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης της οικογένειας EA211, κινητήρες που θα χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 50 σειρές μοντέλων, επτά εταιριών του VW Group.

Για τον σκοπό αυτό, η Skoda προχωρά στη πρόσληψη 150 νέων υπαλλήλων που θα στελεχώσουν το τμήμα τεχνικής ανάπτυξης της, για να εργαστούν πάνω στους νέους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Στόχος είναι η ανάπτυξη πιο ισχυρών τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων που θα παράγουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και θα καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο.

Η οικογένεια κινητήρων EA211 του VW Group κυκλοφορεί από το 2011 και απαρτίζεται από τον τρικύλινδρο 1.0 MPI ατμοσφαιρικό κινητήρα, τον τρικύλινδρο 1.0 TSI turbo κινητήρα, τον τετρακύλινδρο 1.4 TSI (για plug-in υβριδικά) και από τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI. Η απόδοση τους κυμαίνεται μεταξύ 65 και 156 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...