Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Gran Turismo

Σχετικά άρθρα

H Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας που ετοιμάζει για την κινηματογραφική μεταφορά του Gran Turismo. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, ενώ τα γυρίσματα της ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στη ζωή του Jann Mardenborough, ο οποίος ήταν ο τρίτος και νεότερος νικητής του διαγωνισμού GT Academy, καταφέρνοντας να νικήσει άλλους 90.000 συμμετέχοντες. Του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας οδηγός και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε μια σειρά πρωταθλημάτων και αγώνων, μεταξύ άλλων στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, όπως και στα πρωταθλήματα European F3, GP2 Series, GP3 Series, Super GT, Blancpain GT Series Endurance Cup, British GT, British F3 και Toyota Racing Series.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον David Harbour, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως Jim Hopper στο Stranger Things, με τη σκηνοθεσία να υπογράφει ο Neill Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie). Το σενάριο έχει γράψει ο Jason Hall (American Sniper) και ο Zach Baylin (King Richard), ενώ παραγωγοί της ταινίας είναι οι Asad Qizilbash και Carter Swan της PlayStation Productions, μαζί με τους Doug Belgrad και Dana Brunetti.

Το Gran Turismo έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 11 Αυγούστου 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα