Horner: Που είναι οι άλλοι;

Σχετικά άρθρα

Ο Christian Horner “έριξε τα καρφιά του” στην Mercedes και την Ferrari, μετά την κυριαρχία της Red Bull και στο GP του Μαϊάμι. Ο Horner που έχει δει την ομάδα του να κερδίζει και τους πέντε πρώτους αγώνες της σεζόν, κάνοντας στους τέσσερις από αυτούς το 1-2, είπε:

Πέντε αγώνες, πέντε νίκες, συν το σπριντ, τέσσερις τερματισμοί 1-2. Ποτέ, μα ποτέ δεν είχαμε ένα τέτοιο ξεκίνημα. Αναρωτιόμαστε: Πού είναι οι άλλοι;

Έχουμε κάνει ένα κανονικό βήμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πού πήγαν η Ferrari και η Mercedes; Εργάζονται σκληρά για μεγάλες αναβαθμίσεις για την Ευρώπη. Με την ποινή μας πρέπει να αναβαθμίσουμε το αυτοκίνητό μας αργότερα μέσα στη χρονιά. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορούμε.

Παρά την τρέχουσα κυριαρχία της, ο Horner επέμεινε ότι η Red Bull θα αισθανθεί τον αντίκτυπο της ποινής που της επιβλήθηκε εξαιτίας της παραβίασης του ανώτατου ορίου κόστους του 2021.

Θα δείτε από τον επόμενο αγώνα ότι έρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιλεκτικοί σε ό,τι δοκιμάζουμε και τι αναπτύσσουμε.

Το μονοθέσιο ξεκίνησε καλά, οπότε δεν χρειάζεται να λύσουμε μεγάλα προβλήματα. Μπορούμε να επικεντρωθούμε στο πως να αυξήσουμε τις επιδόσεις μας. Περιμένω να μειωθεί η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες αργότερα μέσα στη χρονιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...