Την ανανεωμένη έκδοση του i20 παρουσίασε σήμερα η Hyundai, με το μοντέλο να αποκτά νέους προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, όπως και νέες ζάντες αλουμινίου 16″ και 17″.

Στη παλέτα των εξωτερικών χρωμάτων προστέθηκαν τρία χρώματα τα Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl και Meta Blue Pearl. Επιπλέον το μοντέλο συνεχίζει να προσφέρεται στα χρώματα: Atlas White, Phantom Black Pearl, Aurora Grey Pearl, Dragon Red Pearl και Mangrove Green Pearl.

Στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη LCD 4,2″ μέσα στον αναλογικό πίνακα οργάνων, με τον ψηφιακό πίνακα 10,25″ να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Επίσης υπάρχουν USB-C θύρες, νέες επενδύσεις, σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης eCall, με τον χώρο αποσκευών κυμαίνεται μεταξύ 352 και 1.165 λίτρων, ενώ οι χάρτες αναβαθμίζονται μέσω over-the-air αναβαθμίσεων. Η κεντρική οθόνη είναι 10,25″ και υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.200άρη MPI ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 84 ίππων και με τον 1.000άρη T-GDI κινητήρα απόδοσης 100 και 120 ίππων. Το ανανεωμένο i20 N θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι.