Η νέα Mercedes-AMG C63 είναι μια παταγώδης αποτυχία

Σχετικά άρθρα

Οι αγοραστές είχαν συνηθίσει κάτω από το καπό της AMG C63 να υπάρχει ένας θηριώδης V8 κινητήρας, αλλά η Mercedes επέλεξε την τελευταία γενιά να την μετατρέψει σε plug-in υβριδική και να συνδυάσει έναν τετρακύλινδρο 2.000 κ.εκ turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγουν συνδυαστικά 680 άλογα.

Η προσθήκη του ηλεκτροκινητήρα, της μπαταρίας κτλ είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά το βάρος του αυτοκινήτου και να αγγίζει πλέον τα 2.165 κιλά (1.690 κιλά το βάρος της προηγούμενης γενιάς με τον V8 twin-turbo 4.000 κ.εκ κινητήρα), με τους Γερμανούς να γυρνούν την πλάτη στο συγκεκριμένο μοντέλο και να επιλέγουν την BMW M3.

Επί του παρόντος οι πωλήσεις της Mercedes AMG C63 S στη Γερμανία είναι σχεδόν μηδενικές και η Mercedes φέρεται να έχει αναγνωρίσει το λάθος της, γι’αυτό και φήμες θέλουν να ετοιμάζει εκδόσεις της C63 και της E63 με V8 κινητήρα, που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2026, με τον κινητήρα να πληροί τα πρότυπα του Euro 7. Για την ώρα η Mercedes αρνείται αυτές τις φήμες.

ΠηγήMBpassion.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...