Verstappen: Προτιμώ να μείνω σπίτι μου παρά να αγωνίζομαι στο μέσο του grid

Σχετικά άρθρα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Max Verstappen ρωτήθηκε για το ένα θα μπορούσε να δουλέψει στη Mercedes, αλλά και το τι θα έκανε εάν η Red Bull το 2026 δεν ήταν πρωταγωνίστρια, με τον ερχομό των νέων κανονισμών για τους κινητήρες. Ο Ολλανδός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε:

Κάτι τέτοιο θα είναι πολύ κακό και δραματικό, νομίζω. Δεν περιμένω από την ομάδα να πέσει τόσο πίσω, ειδικά με όλους αυτούς τους καλούς ανθρώπους που έχει στο δυναμικό της.

Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να βρίσκεται στη μεσαία γραμμή του grid σε τρία χρόνια από σήμερα. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα προτιμούσα να μείνω σπίτι ή να κάνω κάτι άλλο. Αλλά και πάλι, δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό.

Στην ερώτηση σχετικά με το εάν θα μπορούσε να εργαστεί σε ένα “πιο εταιρικό περιβάλλον” όπως αυτό της Mercedes, είπε:

Είναι πράγματι ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον. Είναι πάντα σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου και να συνεχίζεις να τα λες όπως είναι. Τότε δεν έχει σημασία για μένα σε ποια ομάδα βρίσκεσαι. Αν μια ομάδα με θέλει πραγματικά σε μια τέτοια κατάσταση, θα κάνει τα πάντα να με πάρει και νομίζω ότι μπορώ να προσαρμόσω ελαφρώς ορισμένα πράγματα. Αυτή τη στιγμή, φυσικά, αυτό δεν ισχύει καθόλου.

Στο παρελθόν δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα πετύχαινα αυτή την επιτυχία που έχω. Ονειρευόμουν να φτάσω στη Formula 1 και ίσως μια μέρα να οδηγήσω για μια κορυφαία ομάδα. Για αυτό δούλευα πάντα. Αν τώρα ο κόσμος αρχίσει να φωνάζει ότι είναι βαρετό, ας είναι. Ξέρω και την άλλη όψη του νομίσματος. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου βαρετό.

Ένα τόσο γρήγορο αυτοκίνητο όπως το φετινό, κάνει πιο εύκολο να παρακινήσω τον εαυτό μου κάθε Σαββατοκύριακο. Στην πραγματικότητα, ήταν πάντα εύκολη η παρακίνηση για εμένα, ακόμη και όταν οδηγούσα στα καρτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...