Ανάκληση για 9.124 Opel Insignia στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Opel ανακαλεί 9.124 Insignia, παραγωγής ετών 2009 ως και 2013 επειδή ενδέχεται, στους βραχίονες ελέγχου του πίσω άξονα να παρουσιαστεί διάβρωση, κατά την διάρκεια ζωής του οχήματος που πιθανώς να οδηγήσει σε υποβάθμιση του υλικού του βραχίονα ελέγχου και κατά συνέπεια σε αλλαγή των χαρακτηριστικών στην γεωμετρία του πίσω άξονα. Αυτό με τη σειρά του θα είχε ως αποτέλεσμα προβλήματα ευστάθειας.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των εμπλεκομένων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, στον πλησιέστερο συνεργάτη του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Opel ανά την Ελλάδα, προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να ελεγχθεί και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, να αντικατασταθεί ο βραχίονας ελέγχου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας στο τηλέφωνο 210 6700550 ώρες λειτουργίας 09.00 – 17.00 καθημερινά ή/και στο email: [email protected].

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...