Η Lucid χάνει 338.000 δολάρια από κάθε Air που κατασκευάζει

Σχετικά άρθρα

Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023 η Lucid παρήγαγε 1.550 Air ενώ απέστειλε άλλα 700 στη Σαουδική Αραβία, εκεί όπου θα γίνει η τελική τους συναρμολόγηση στο νέο εργοστάσιο της.

Το ίδιο διάστημα η εταιρία παρέδωσε 1.457 Air, με την εταιρία να χάνει 338.000 δολάρια από κάθε Air που κατασκευάζει. Αποτέλεσμα των ειδήσεων αυτών ήταν η μετοχή της να παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και από την αρχή του έτους να παρουσιάζει μείωση 26,58% και σήμερα να διαπραγματεύεται στα 4,53 δολάρια.

Ο Jerry Braakman, επικεφαλής επενδύσεων της First American Trust, είπε:

Η Lucid είναι πολύ κάτω από τον ρυθμό που απαιτείται για να φτάσει στη παραγωγή 10.000 αυτοκίνητων φέτος και γι’ αυτό συνεχίζει να χάνει χρήματα.

Η μετοχή θα συνεχίσει να αμφισβητείται μέχρι να μπορέσει να δείξει πως έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στον αριθμό των αυτοκινήτων που πουλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...