Flyover: Κλείνει και άλλη λωρίδα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Σχετικά άρθρα

Νέος κύκλος προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών για την κατασκευή του Flyover.

Σύμφωνα με την τροχαία, από σήμερα το πρωί θα εφαρμοστούν σταδιακά οι ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) και (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά (ρεύμα πορείας προς Καβάλα-Κατερίνη).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Σε ό,τι αφορά το ρεύμα προς τα ανατολικά η κίνηση διεξάγεται σε δύο ρεύματα από το ύψος των νοσοκομείων μέχρι και τον κόμβο της Νεάπολης. Στην ίδια κατεύθυνση, οι λωρίδες κυκλοφορίας από τον κόμβο της Νεάπολης μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα επανέρχονται και στις τρεις.

Η τροχαία μέσω ανακοίνωσης πραγματοποιεί έκκληση στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...