Ανακαλούνται 219 Volvo XC40 στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Volvo προχωρά στην ανάκληση 219 XC40 με αριθμό πλαισίων 0200001 ως 0322274, μοντέλα 2024, και ημερομηνία παραγωγής από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Δεκέμβριο 2023. Σύμφωνα με την εταιρία, στα επηρεαζόμενα μοντέλα υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί προσωρινή απώλεια λειτουργίας του πίσω αριστερού φωτός δείκτη κατεύθυνσης (φλας).

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί αυτή η δυσλειτουργία, ο οδηγός θα λάβει προειδοποίηση μέσω της οθόνης οδήγησης (καντράν) και θα μπορεί να “διορθωθεί” απενεργοποιώντας και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργία των φλας.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως μέσω email/επιστολής, ώστε να πραγματοποιήσουν ενημέρωση λογισμικού του αυτοκινήτου τους. Αυτή η ενημέρωση μπορεί να γίνει εξ’ αποστάσεως, μέσω μιας ενημέρωσης over-the-air (OTA), που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτούν έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

Ωστόσο, εάν δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί η διαδικασία μέσω ΟΤΑ, οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσέλθουν στον πλησιέστερο Συνεργάτη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Volvo ανά την Ελλάδα προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να πραγματοποιηθεί/ολοκληρωθεί η ενημέρωση λογισμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Volvo Car Hellas στο τηλέφωνο 210-6241833 (ώρες λειτουργίας από 09:00πμ έως 05:00μμ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai Bayon

Διαθέσιμο είναι πλέον στην Ελλάδα το ανανεωμένο Hyundai Bayon, με το μικρό crossover να ξεκινά από τις 19.340 ευρώ. Το μοντέλο εξοπλίζεται με τον...

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από 1η Μαΐου

Από την Τετάρτη 1 Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με...

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...