Η Red Bull παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull έγινε η τελευταία ομάδα που παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο. Ο Christian Horner έδωσε το παρόν στη παρουσίαση της RB20, παρά την έρευνα που συνεχίζει η Red Bull ως προς το πρόσωπό του μετά από καταγγελία για “απρεπή συμπεριφορά”, κατηγορία που ο ίδιος αρνείται.

Η RB20 αποτελεί εξέλιξη της RB19, έχοντας αεροδυναμικά “φρεάτια” που “τρέχουν” κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα, παρόμοια με αυτά που είχε πέρυσι η Mercedes. Επιπλέον, η περιοχή γύρω από το μπροστινό μέρος του sidepod έχει διαφορετικό σχεδιασμό.

Ο Adrian Newey και ο Christian Horner είπαν πως η ομάδα επέλεξε να παραμείνει στη βασική ιδέα του αυτοκινήτου της για τρίτη συνεχή χρονιά, επειδή έχει αποδειχθεί πως είναι άκρως πετυχημένη. Όπως είπε ο Newey:

Το φετινό μας αυτοκίνητο είναι σε μεγάλο βαθμό μια τρίτη εξέλιξη του αυτοκινήτου του 2022. Το περσινό μονοθέσιο ήταν μια εξέλιξη του αυτοκινήτου του 2022 στα βασικά του σημεία, φυσικά, στη κανονική χειμερινή εξέλιξη όσον αφορά την αεροδυναμική, υπήρξε κάποια κατανόηση για το τι έπρεπε να κάνουμε με την ανάρτηση για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο, και να μειώσουμε το βάρος, γιατί δεν φτάσαμε ποτέ στο όριο βάρους το 2022.

Το φετινό αυτοκίνητο είναι η τρίτη εξέλιξη της RB18. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, φυσικά, είναι εάν η τρίτη εξέλιξη είναι πολύ συντηρητική και αν οι άλλες ομάδες έχουν κάνει κάτι διαφορετικό. Απλώς δεν ξέρεις.

Η Red Bull διατηρεί το οδηγικό της δίδυμο των Max Verstappen και Sergio Perez και για την σεζόν του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...