Η Subaru ανακαλεί 118.723 Outback και Legacy

Σχετικά άρθρα

Η Subaru προχωρά στην ανάκληση 118.723 Outback και Legacy στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 16 Ιουνίου 2020 και 13 Ιουλίου 2021, επειδή ένας πυκνωτής στους αισθητήρες για το σύστημα ανίχνευσης επιβατών (ODS) μπορεί να έχει παραμορφωθεί κατά τη διάρκεια της παραγωγής της πλακέτας, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει και να βραχυκυκλώσει, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη του αερόσακου του συνοδηγού σε περίπτωση σύγκρουσης.

Η Subaru που αναμένει πως μόνο το 1% των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα έχει το πρόβλημα, έχει λάβει 253 αξιώσεις εγγύησης που σχετίζονται με αυτό, αλλά δεν γνωρίζει κάποιον τραυματισμό.

Η εταιρία λέει πως οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα θα δουν να ενεργοποιείται η ένδειξη SRS στον πίνακα οργάνων, ενώ η ένδειξη που υποδηλώνει πως ο αερόσακος του συνοδηγού είναι απενεργοποιημένος θα ανάβει παρότι κάποιος επιβάτης θα βρίσκεται στο κάθισμα.

Στα προς ανάκληση αυτοκίνητα η Subaru θα αντικαταστήσει δωρεάν τους αισθητήρες ODS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...