Alonso: Φαβορί για τον τίτλο ο Hamilton, είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Σχετικά άρθρα

Στο παρελθόν, έχουμε διαβάσει πολλές δηλώσεις του Fernando Alonso για τον Lewis Hamilton. Οι δηλώσεις αυτές ήταν επαινετικές, αφού έχει δηλώσει ότι είναι, ίσως, ο ταχύτερος οδηγός της Formula 1, αλλά και ο μοναδικός που μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα δίχως να έχει το ταχύτερο μονοθέσιο. Η έχθρα μεταξύ τους έχει περάσει για τα καλά, καθώς ο Ferni συνεχίζει να μιλά με πολύ καλά λόγια για τον πρώην team-mate του.

Ας δούμε τι δήλωσε ο Alonso μετά από τις κατατακτήριες τού Μονακό:

Στο Μονακό, παραδοσιακά, οι τρεις πρώτοι οδηγοί έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν. Όμως, κοιτάμε πιο μακριά. Κοιτάμε τον Νοέμβριο, και ο Hamilton είναι ο οδηγός που θέλουμε να πλησιάσουμε. Είναι αδύνατο να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η σεζόν, αλλά δύσκολα τα πράγματα θα μείνουν έτσι.

Επίσης, αν μπορώ να πω κάποιον οδηγό, θα έλεγαν τον Hamilton, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ακόμα και χωρίς μονοθέσιο-νικητή.

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο Hamilton, λέγοντας:

Είναι πάντα χαρά μου που ένας πρώην team-mate μου, ένας δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος ο εδώ, να λέει τέτοια πράγματα για ‘μένα. Κι εγώ έχω πολύ παρόμοια αισθήματα. Όταν το έχει το μονοθέσιο, τ’ οποίο είχε σε μερικούς αγώνες, είναι εξαιρετικά γρήγορο και πολύ δύσκολο να νικήσεις.

Είμαι βέβαιος ότι η Ferrari θα γίνει ανταγωνιστική, και με την εμπειρία που έχουν, θα είναι πολύ δυνατή μέσα στη σεζόν. Νομίζω ότι θα γίνουν ανταγωνιστικοί για το υπόλοιπο της χρονιάς.


[Πηγή: BBC Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...