Η Skoda μας δείχνει τα σκίτσα του Enyaq RS Race concept

Σχετικά άρθρα

H Skoda ετοιμάζει το Enyaq RS Race concept, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο που βασίζεται στο Enyaq Coupe vRS και διερευνά τις δυνατότητες βιωσιμότητας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Από τα σκίτσα που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε πως το πρωτότυπο έχει επιθετικής σχεδίασης bodykit με μεγάλο διαχύτη, αεροτομή και γρίλιες στο πίσω παράθυρο.

Επίσης συναντάμε φαρδύτερα φτερά και μεγάλους τροχούς, με την Skoda να λέει πως το πρωτότυπο θα προσφέρει πληροφορίες για το πώς οι τεχνολογίες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της στροφής προς ένα δυναμικό και βιώσιμο μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ παράλληλα το πρωτότυπο λειτουργεί και ως πλατφόρμα για την ανάπτυξη και δοκιμές τεχνολογιών για μελλοντικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...