Η Kia teasάρει το EV6 facelift

Σχετικά άρθρα

Τρία σχεδόν χρόνια μετά το λανσάρισμα του EV6, η Kia προετοιμάζεται για την ανανεωμένη εκδοχή του αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου, ώστε να το διατηρήσει φρέσκο για το υπόλοιπο του κύκλου ζωής του.

Για το λόγο αυτό, η κορεάτικη εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες που μας δείχνουν τα εντελώς νέα εμπρός φωτιστικά σώματα του ανανεωμένου EV6, που ακολουθούν την πιο πρόσφατη σχεδιαστική γλώσσα της Kia.

Η μάσκα διαθέτει εμφανώς το “tiger nose” σχήμα, με τον επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα να δημιουργεί ένα ισχυρότερο 3D εφέ.

Οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές στο πίσω μέρος, αν και οι σχεδιαστές της Kia τροποποίησαν τα γραφικά των πίσω LED φώτων και φαίνονται πολύ πιο καθαρά χωρίς τα κάθετα στοιχεία.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, με το αυτοκίνητο να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορεί στην αγορά της Νοτίου Κορέας κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται προς τα τέλη του 2024/αρχές του 2025.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου αναμένεται να γίνουν στην Κορέα αργότερα αυτόν τον μήνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Honda θα επενδύσει 59 δισ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέχρι το 2030

Tη δέσμευσή της να διπλασιάσει τις επενδύσεις της στην ηλεκτροκίνηση και τον τομέα του software ανακοίνωσε η Honda, σχεδιάζοντας να διαθέσει περίπου 59 δισεκατομμύρια...