Αυτό είναι το νέο Seat Leon

Σχετικά άρθρα

Το πρωί είδαμε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος και τώρα διέρρευσαν περισσότερες επίσημες φωτογραφίες του νέου Seat Leon το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την Δευτέρα, με την πεντάπορτη έκδοση να κάνει παγκόσμια πρώτη στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του 2013.

Η τρίτη γενιά του Leon θα κατασκευαστεί και αυτό πάνω στην MQB πλατφόρμα του VW Group, την ίδια που χρησιμοποιούν το νέο Audi A3 και το VW Golf 7 και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε την απλή και την FR έκδοση του αυτοκινήτου. Σχεδιαστικά οι επιρροές από τα πρωτότυπα IBE, IBX και IBL, είναι παραπάνω από εμφανές και θα είναι διαθέσιμο σε τρίπορτη, 5-θυρη hatchback και station έκδοση.

Φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις από τη δεύτερη γενιά και διαθέτει μεγάλο πανοραμική οροφή με την FR έκδοση να διαθέτει επιθετικούς προφυλακτήρες και μεγαλύτερες ζάντες. Το εσωτερικό του θυμίζει κάτι από αυτό του νέου Audi Α3 και φαίνεται ότι έχουνε χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά με δερμάτινο τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και δερμάτινα καθίσματα.

Μηχανικά θα φορά την ίδια γκάμα TSI και TDI κινητήρων που φορά το νέο Audi A3. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα μάθουμε γι’αυτό την Δευτέρα.

[Πηγή: Autowp | Thanks for the tip, Κώστα]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα