Ο CEO της Opel λέει πως ένα νέο ηλεκτρικό όχημα θα διαδεχθεί το Ampera

Σχετικά άρθρα

image.img

Δύο μόλις ημέρες μετά την δημοσίευση της είδησης ότι η Opel καταργεί το Ampera, ο CEO της εταιρίας, Karl-Thomas Neumann, επιβεβαίωσε με μία σειρά tweets, την δέσμευση της Opel στην ιδέα του “eMobility”.

Με τρία διαδοχικά tweets, ο Neumann είπε πως:

Βλέπουμε την “eMobility” ως ένα σημαντικό μέρος της μετακίνησης του αύριο και θα συνεχίσουμε να μειώνουμε το κόστος της.

Το επόμενο ηλεκτρικό όχημα μας, θα είναι μέρος της τεράστιας ανανέωσης της γκάμας μας με 27 νέα μοντέλα στο χρονικό διάστημα 2014-2018.

Μετά το τέλος της παραγωγής της τρέχουσας γενιάς Ampera, θα παρουσιάσουμε τον διάδοχο της στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων.

Πιο σαφής δεν μπορεί να γίνει. Ενδιαφέρον έχουν ωστόσο οι τελευταίες τρεις λέξεις. Ο Neumann αναφέρεται στην “κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων” και όχι σε αυτή των υβριδικών. Προφανώς η ανακοίνωση του CEO συνδέεται με την ανακοίνωση της LG ότι θα προμηθεύει με νέες μπαταρίες την GM, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Με δεδομένο πως το μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί το 2016, οι πρώτες πληροφορίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...