Land Rover Defender Africa Edition

Σχετικά άρθρα

Land Rover Defender Africa Edition 1Η Land Rover ανακοίνωσε το Defender Africa Edition, μια ειδική έκδοση του Defender η οποία είναι εμπνευσμένη από την Αφρική και από την 67χρονη πορεία του στη Μαύρη Ήπειρο.

Η έκδοση θα βγει σε 50 μονάδες, θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως με το Defender να είναι βαμμένο στο μαύρο χρώμα “Santorini black”, να εξοπλίζεται με μαύρα καθίσματα με κόκκινες ραφές, μαύρες ζάντες και Bluetooth.

Land Rover Defender Africa Edition 2

Είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Defender 90 και Defender 110 και μηχανικά φορά τον 2,2-λίτρων turbodiesel τετρακύλινδρο κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 15,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 145 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...