Το αφεντικό του PSA Group λέει ότι το Peugeot RCZ μπορεί να μην έχει αντικαταστάτη

Σχετικά άρθρα

peugeot-rcz-r-concept-live-in-paris-2012-3

Ο νέος CEO του PSA Group, Carlos Tavares, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε βρετανικό μέσο υπαινίχθηκε ότι το RCZ μπορεί να μην αποκτήσει αντικαταστάτη.

Πιο συγκεκριμένα ενώ η Peugeot και Citroën θα αποκτήσουν μεγαλύτερη γκάμα sport μοντέλων στο μέλλον, το γαλλικό μοντέλο αντίπαλος του Audi TT, πιθανότατα δεν θα υπάρξει στη γκάμα της εταιρίας, με τον Tavares να δηλώνει:

Οι εταιρίες μας χρειάζονται sport αυτοκίνητα, αλλά θα είναι με πιο sport χαρακτηριστικά και όχι bespoke μοντέλα. Το RCZ έχει ακόμα λίγη ζωή.

Ο Πορτογάλος δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά η διακοπή του RCZ θα μπορούσε να έχει να κάνει με τις πωλήσεις του μοντέλου και το περιθώριο κέρδους από κάθε αυτοκίνητο. Είναι λογικό ένα σπορ αυτοκίνητο δεν είναι φθηνό, με τις περισσότερες φορές μια τέτοια επένδυση για ένα ειδικό μοντέλο να μην φέρνει τα επιθυμητά κέρδη, καθώς οι πωλήσεις είναι σχετικά χαμηλές.

Ωστόσο, ο Tavares είπε τόσο η Peugeot και η Citroën θα συνεχίσουν να συμμετέχουν σε αγώνες, με την τελευταία να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) και την Peugeot θα επιστρέψει στο Ντακάρ του χρόνου με το 2008 DKR.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Peugeot 5008

Η Peugeot παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του 5008. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, την ίδια που φέρει το νέο 3008 και...