Η Peugeot ενσωματώνει το ChatGPT στα μοντέλα της, 8 χρόνια εγγύηση στο νέο e-3008

Σχετικά άρθρα

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη e-Lion Day της Peugeot, με τη γαλλική εταιρία να παρουσιάζει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές και διαρθρωτικές δράσεις πίσω από τη φιλοδοξία της.

Πλέον, η Peugeot έχει μια γκάμα που είναι 100% εξηλεκτρισμένη, με τα e-208, e-2008, e-308, e-308 SW, e-3008, e-Rifter, e-Traveller, e-Partner, e-Expert και e-Boxer, και καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών, τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών.

Εντός του 2024, η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρίας θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με δύο νέα μοντέλα: το e-408 και το e-5008.

Συνεχίζοντας, παρουσιάστηκε το Peugeot Allure Care, ένα πρόγραμμα για το νέο e-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και 8 χρόνια/160.000 χλμ., με την εταιρία να αναφέρει ότι γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της.

Τέλος, η Peugeot θα προσφέρει την τεχνολογία του ChatGPT σε όλη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της. Αρχικά, αυτή θα είναι διαθέσιμη σε 5 πιλοτικές αγορές πριν από την ευρύτερη ένταξη που θα ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Η τεχνητή νοημοσύνη του ChatGPT ενσωματώνεται στο i-Cockpit, μέσω του ψηφιακού βοηθού Ok Peugeot. Μόλις ενεργοποιηθεί ο ψηφιακός βοηθός, αρκεί να θέσεις το ερώτημά σου για να απαντήσει το ChatGPT επαρκώς και ολοκληρωμένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...