Το δικαστήριο απέρριψε κάποιους από τους ισχυρισμούς της χήρας του Roger Rodas

Σχετικά άρθρα

pic

Έξι μήνες μετά το ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον Paul Walker και τον Roger Rodas, η σύζυγος του τελευταίου κατέθεσε μήνυση ενάντια στην Porsche. Η χήρα του Rodas, ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του συζύγου της, οφειλόταν στις ελλείψεις της Carrera GT που οδηγούσαν. Σύμφωνα με την Κristine Rodas, η Carrera GT είναι αγωνιστικό αυτοκίνητο αλλά όχι ασφαλές, αφού “δεν είχε κλωβό ασφαλείας, είχε πρόβλημα στην ανάρτηση και η δεξαμενή καυσίμου, δεν είχε κάποια απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφαλείας”.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο που κλήθηκε να αποφανθεί για την υπόθεση, έκρινε πως η Porsche δεν παραπλάνησε το κοινό όσον αφορά στην ασφάλεια του αυτοκινήτου της ενώ συνέχισε λέγοντας πως “η Carrera GT μπορεί να έχει ικανότητες αγωνιστικού αυτοκινήτου αλλά είναι ένα όχημα σχεδιασμένο για φυσιολογική χρήση σε δρόμους και όχι για επικίνδυνους αγώνες και ο καταναλωτής αναγνωρίζει τη διάκριση μεταξύ ικανότητας και προβλεπόμενης χρήσης”.

Αξίζει αν σημειώσουμε όμως πως η υπόθεση θα συνεχιστεί, αφού ο δικαστής αποφάσισε πως οι ισχυρισμοί της Rodas για την ανάρτηση, τον κλωβό ασφαλείας και το ρεζερβουάρ καυσίμου έχουν βάση. Τώρα, οι δικηγόροι και των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν έρευνα και η υπόθεση θα περάσει στην κρίση των ενόρκων.

ΠηγήRadar Online

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...