Η Porsche μηνύθηκε για τον θάνατο του Paul Walker και του Roger Rodas

Σχετικά άρθρα

Obit Paul Walker

H Kristine Rodas, η χήρα του Roger Rodas, του ανθρώπου που οδηγούσε την μοιραία Porsche Carrera GT στην οποία τόσο ο ίδιος όσο και ο Paul Walker έχασαν τη ζωή τους, μήνυσε την Porsche γιατί θεωρεί πως ο σχεδιασμός και οι μηχανικές ατέλειες στο αυτοκίνητο, προκάλεσαν το ατύχημα.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα πορίσματα των ερευνητών, οι οποίοι διαπίστωσαν πως η ταχύτητα και τα παλιά ελαστικά ήταν οι αιτίες που οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους. Η Kristine Rodas ισχυρίζεται στο κατηγορητήριο της ότι:

Η Carrera GT ήταν ανασφαλής και αυτό οφείλεται σε λάθη στον σχεδιασμό, στη κατασκευή, στις δοκιμές και στα υλικά κατασκευής της. Η Porsche κατηγορείται από την Rodas πως το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με την πρόσκρουση, αφού δεν είχε κλωβό προστασίας σύγκρουσης, είχε πρόβλημα στην ανάρτηση, με την δεξαμενή καυσίμου να μην έχει κάποια χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η Rodas αναφέρει πως αυτά τα “ελαττώματα” κάνουν την Carrera GT να μην είναι ασφαλής για χρήση. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από την Porsche και είναι σίγουρο πως το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες, με την Rodas να ζητά μερικά εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, από την Porsche Βορείου Αμερικής, με το ποσό να μην έχει καθοριστεί ακόμη.

ΠηγήTMZ.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...