Μπορείς να αγοράσεις ένα στρατιωτικό φορτηγό της ΕΣΣΔ

Σχετικά άρθρα

Belarus Selling USSR Army Trucks (9)

Κάποιες χώρες την πρώην Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ) έχουν πάρει την απόφαση να μετατρέψουν σε παλιοσίδερα τον παλιό στρατιωτικό εξοπλισμό, η Λευκορωσία αποφάσισε να βγάλει χρήματα από αυτό! Πως; Bγάζοντας σε online δημοπρασίες αρκετό παλιό εξοπλισμό, όπου ανάμεσά τους υπάρχουν και αρκετά στρατιωτικά φορτηγά.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας σχηματίστηκαν το 1992, χρησιμοποιώντας αρκετό εξοπλισμό από τις πρώην σοβιετικές ένοπλες δυνάμεις που βρισκόταν στο έδαφος της. Το 2005, η Λευκορωσία έδινε το 1,4% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της, στις στρατιωτικές δαπάνες, με το κράτος να αποφασίζει να εκσυγχρονίσει τον στρατιωτικό εξοπλισμό του. Όλος ο εξοπλισμός της ΕΣΣΔ θεωρήθηκε μη χρήσιμος πλέον από τον στρατό, και έτσι σήμερα το κράτος τον πουλά.

Ανάμεσα τους, εκτός από φορτηγά, υπάρχουν τανκς, ATV, ρούχα, εξοπλισμός γραφείου και άλλα πολλά, που μπορείς να δεις μερικά στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Αν τα Ρωσικά σου είναι καλά, τότε ρίξε μια ματιά και στην επίσημη σελίδα.

Πηγήbsk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...