Η Alfa Romeo ετοιμάζει 4 νέους κινητήρες απόδοσης έως 480 ίππων

Σχετικά άρθρα

Alfa_Romeo-Spider_UK_Version_2006_Engine-Picture

H Alfa Romeo τον καιρό αυτό εκτός από το νέο μεσαίο sedan της, ετοιμάζει και νέους 4 κινητήρες. Πρόκειται για δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου, που θα εξοπλίζουν την Giulia, ή όπως αλλιώς ονομαστεί το νέο μεσαίο sedan μοντέλο της που θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2015.

Πρόκειται για έναν 2,2-λίτρων τετρακύλινδρο turbodiesel κινητήρα απόδοσης 135 ίππων μέχρι 210 άλογα, και έναν νέο V6 3,0-λίτρων turbodiesel απόδοσης από 275 έως και 340 άλογα, που θα τοποθετηθεί επίσης και σε μερικά μοντέλα της Jeep και της Maserati.

Από πλευράς κινητήρων βενζίνης, οι Ιταλοί ετοιμάζουν έναν νέο τετρακύλινδρο 2,0-λίτρων που θα ξεκινά από τα 180 άλογα και θα φτάνει έως τα 330, και θα συνδυάζεται με αυτόματα, και μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, με τη κίνηση να περνά είτε στον πίσω, είτε και στους δύο άξονες. Τέλος ο δυνατότερος κινητήρας βενζίνης, θα είναι ένας νέος V6 με άμεσο ψεκασμό και δύο turbo. Βασίζεται πάνω στον 3,0-λιτρο κινητήρα που κατασκεύασε η Ferrari για λογαριασμό της Maserari, και θα αποδίδει έως 480 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...