Διαθέσιμες στην Ελλάδα οι Tributo Italiano εκδόσεις των Tonale, Giulia και Stelvio [Τιμές]

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Alfa Romeo παρουσίασε τις εκδόσεις Tributo Italiano για τις Tonale, Giulia και Stelvio, και σήμερα έγινε γνωστό ότι αυτές είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Η τιμή για την Tonale Tributo Italiano με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 160 ίππων ξεκινά από τις 52.250 ευρώ, από τις 68.500 ευρώ για την τετρακίνητη Giulia και από τις 75.500 ευρώ για την Stelvio.

Οι εκδόσεις αποτελούν την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού για κάθε μοντέλο και διατίθεται αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας (Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa), σε συνδυασμό με μαύρη οροφή.

Η ιταλική σημαία κοσμεί και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες, με το “V” του Scudetto να έχει μαύρο φινίρισμα στις Giulia και Stelvio, ενώ στην Tonale είναι σε “Dark Miron”. Όσο για τις ζάντες, είναι 21″ στη Stelvio, νέας σχεδίασης 19″ στην Giulia και 20″ στην Tonale, με τις δαγκάνες των φρένων να είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα. Ειδικά στη Tonale, είναι η πρώτη φορά που σχεδόν όλα τα διακοσμητικά φιλέτα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και όχι μαύρα.

Στο εσωτερικό των Tributo Italiano εκδόσεων υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα με μαύρες διάτρητες επενδύσεις και με κόκκινες ραφές, ενώ στα εμπρός προσκέφαλα υπάρχει το ειδικό λογότυπο. Κόκκινες ραφές υπάρχουν επίσης στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ στην Tonale συναντάμε νέα διακοσμητικά φιλέτα στο ταμπλό, μαζί με ατμοσφαιρικό φωτισμό και το σήμα της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, οι Tributo Italiano εκδόσεις διαθέτουν θερμαινόμενο τιμόνι και ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία.

Τα μηχανικά μέρη δεν έχουν καμία διαφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες Tonale, Giulia και Stelvio, ενώ αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ (Alfa Active Suspension system) ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...