Τέλος οι Alfa Romeo Giulia/Stelvio Quadrifoglio από τις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική, Larry Dominique, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, ανακοίνωσε ότι οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio θα καταργηθούν εντός του έτους από τις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Καναδά.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Dominique αναφέρει:

Τα μοντέλα επιδόσεων Quadrifoglio της Alfa Romeo αποχαιρετούν τη Βόρεια Αμερική, προς το παρόν.

Ήρθε η ώρα να πάτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Alfa Romeo!

Το 2024 αντιπροσωπεύει την τελευταία ευκαιρία να παραγγείλετε μια Giulia Quadrifoglio και μια Stelvio Quadrifoglio με τον bi-turbo V6 κινητήρα, 505 ίππων! Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε μια Quadrifoglio με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς συνεχίζουμε τη μεταμόρφωσή μας για ένα ηλεκτρισμένο μέλλον, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Ανυπομονώ να παρουσιάσω το επόμενο κεφάλαιο στο ταξίδι του τετράφυλλου τριφυλλιού.

Η ευκαιρία να παραγγείλετε μια Giulia Quadrifoglio ή Stelvio Quadrifoglio θα κλείσει στη Βόρεια Αμερική στα τέλη Απριλίου του 2024. Τα τελευταία Quadrifoglio μοντέλα με κινητήρα μόνο εσωτερικής καύσης για τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα βγουν από το εργοστάσιο του Cassino τον Ιούνιο του 2024.

Πηγήlinkedin

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...