Η Lotus εξετάζει το Evora crossover

Σχετικά άρθρα

Lotus - Maldonado 2

Μπορεί η Lotus να μην διανύει τις πιο ανθηρές μέρες της ζωής της, αυτό δε σημαίνει ότι παύει να έχει κατά νου νέα μοντέλα.

Νέες φήμες από την Αγγλία λένε ότι η εταιρία θα παρουσιάσει μια soft crossover έκδοση της Evora, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα, κάτι που αυτομάτως περιορίζει τις εκτός δρόμου ικανότητες του. Όπως καταλαβαίνεις, αν και όποτε βγει το μοντέλο στην αγορά θα αποτελεί μια υπερυψωμένη έκδοση του βρετανικού sportscar, με το ίδιο μέσο να αναφέρει ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος από τη στιγμή που θα παρουσιαστεί η facelift έκδοση του αυτοκινήτου, που λέγεται ότι θα έρθει στην Γενεύη τον Μάρτιο.

Η Evora facelift θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα στην έκθεση της Γενεύης το 2015 με 15% περισσότερη ισχύ και 15% λιγότερο βάρος. Η 2015 Evora, θα είναι σε θέση να ξεπερνά τις ανταγωνιστικές Porsche σε επιδόσεις και αυτό, πριν καν παρουσιαστεί η Cup έκδοση της με ακόμα μικρότερο βάρος και ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Το 2016, θα ανανεωθεί η Exige ενώ τον ίδιο χρόνο, θα παρουσιαστεί και ένα μοντέλο “έκπληξη”, στον δρόμο που χάραξε το 2-Eleven.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...