Τον Νοέμβριο η “Αυτοκίνηση 2015”

Σχετικά άρθρα

autokinisi

Όπως ανακοινώθηκε, η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2015” θα πραγματοποιηθεί 14 έως 21 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Η εταιρία που έχει αναλάβει την διοργάνωση φιλοδοξεί πως η έκθεση θα είναι μια γιορτή του αυτοκινήτου και φιλοδοξεί να είναι η αρχή μιας νέας πορείας για τον κλάδο, δημιουργώντας μια έκθεση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών του κλάδου μας.

Ας ελπίσουμε να συμμετέχουν σε αυτή όλες οι εισαγωγικές και οι επίσημες αντιπροσωπείες, μιας και πέρυσι, η συμμετοχή τους ήταν περιορισμένη.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

“ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015’’, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Το 2015 είναι μια ακόμη σημαντική χρονιά για το αυτοκίνητο.

Η προστασία του περιβάλλοντος απέκτησε μεγαλύτερη σημασία. Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η ασφάλεια και η συνδεσιμότητα είναι δυο τομείς που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλων των οδηγών. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυξάνουν τις επενδύσεις τους για να δημιουργήσουν νέα μοντέλα και να καλύψουν τις ανάγκες μας. Η ελληνική αγορά σημειώνει αξιόλογη αυξητική τάση και υπόσχεται νέες προκλήσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των οδηγών και των μελλοντικών αγοραστών – ποντάρουμε στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ευαισθητοποιημένων οδηγών με άποψη και αυξημένη κρίση – αποφασίσαμε, να δημιουργήσουμε την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015».

Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου θα είναι λαμπρή και φιλοδοξούμε να είναι η αρχή μιας νέας πορείας για τον κλάδο.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» θα πραγματοποιηθεί 14 έως 21 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Έχουμε εξασφαλίσει έγκαιρα, όλες τις νομικές και οικονομικές απαιτήσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια έκθεση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών του κλάδου μας.

Στη διάθεσή σας, για κάθε διευκρίνιση και λεπτομέρεια.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Ο ΣΕΑΑ προτείνει τη μείωση του ποσού της επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι

Με την κυβέρνηση να ετοιμάζει τον 3ο κύκλο του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά" που αφορά την επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων...

Οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα, με το πρώτο να ξεκινά από τις 37.990 ευρώ και το δεύτερο από...
Autoblog.gr