Αυτοκίνηση 2019. Άνοιξε τις πύλες της η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου [Photo Gallery]

Σχετικά άρθρα

Ακολουθώντας την ανοδική τάση της αγοράς, η έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση Anytime 2019 είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, χωρίς ωστόσο να έχει αλλάξει το περιορισμένος εκθεσιακός χώρος.

Η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2019” άνοιξε χθες τις πύλες για τους δημοσιογράφους και τους προσκεκλημένους, και από σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα μπορείς να την επισκεφτείς. Η έκθεση βρίσκεται στο Ελληνικό, και πιο συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Η φετινή Αυτοκίνηση είναι αναβαθμισμένη, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες.

Θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά 32 πανελλαδικές πρεμιέρες, νούμερο ρεκόρ για τη χώρα μας σε έκθεση αυτοκινήτου. Παράλληλα, στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων που συμμετέχουν, παρουσιάζονται στο σύνολο 150 μοντέλα, αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον, υβριδικά, plug-in και ηλεκτρικά, όπως και όλα τα νέα SUVs και crossovers.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Alfa Romeo, BMW, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Volkswagen και Volvo. Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drives.

Εισιτήριο/Ωράριο

Το εισιτήριο είναι στα 8 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 12 ετών). Για ΑμεΑ, πολύτεκνους, ανέργους, φοιτητές, και παιδιά 12-18 ετών το εισιτήριο είναι 5 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως τις 21:00, ενώ τις καθημερινές από τις 15:00 έως τις 21:00.

Alfa Romeo

Στην Αυτοκίνηση Anytime 2019 η Alfa Romeo παρουσιάζει τις Giulia και Stelvio.

BMW

Τα νέα μοντέλα που παρουσιάζει η BMW στη φετινή έκθεση είναι η νέα Σειρά 1, η ανανεωμένη X1, η X2 όπως και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των X3 και X5.

Dacia

Στο περίπτερο της ρουμάνικης εταιρίας κυριαρχεί το Duster, ενώ το απαρτίζει το Sandero Stepway στη έκδοση Techroad.

DS

Στη φετινή έκθεση κάνει την πρώτη εμφάνιση στο ελληνικό κοινό το νέο DS 3 Crossback E-Tense και το DS 7 Crossback Hybrid 4×4. Επίσης, παρουσιάζονται τα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback.

Fiat

Στο περίπτερο της Fiat στην έκθεση βρίσκονται 500 Star και το 500X Sport.

Ford

Η Ford παρουσιάζει το Mustang, το Ranger Raptor, το Fiesta ST, το EcoSport, το Edge, το Fiesta & Focus Active, το Fiesta & Focus ST Line και το Tourneo Custom.

Hyundai

H Hyundai στην Αυτοκίνηση παρουσιάζει το νέο Hyundai i10 και το Hyundai Kona Hybrid. Επίσης, παρουσιάζονται τα i20, i30, i30 fastback, i30N, Kona και Tucson 48V Hybrid.

Jeep

Η αμερικάνικη εταιρία φέρνει στην έκθεση τα Renegade, Compass, Cherokee και Wrangler.

Kia

Η Kia παρουσιάζει τα XCeed, e-Soul και e-Niro, ενώ στο περίπτερο της παρουσιάζονται επίσης τα Sportage, Stonic, Picanto, Ceed και ProCeed.

Mazda

Η Mazda έχει φέρει όλη τη γκάμα, καθώς στο περίπτερο της παρουσιάζει τα μοντέλα CX-30, CX-3, CX-5, MX-5, 2, 3 και 6.

Mercedes

H γερμανική εταιρία φέρνει στην φετινή έκθεση τη νέα B-Class, τη νέα CLA, τη νέα A-Class Sedan, τη νέα A-Class, τη νέα EQC και τη νέα GLB, ενώ έχει και τρία πρωτότυπα, τα Mercedes EQ Silver Arrow concept, Mercedes EQA concept και Smart Vision EQ Fortwo concept.

Mini

H Mini παρουσιάζει το αμιγώς ηλεκτρικό Mini, το Mini 60 Years Edition, το νέο Mini John Cooper Works Clubman, το Countryman, το Countryman Plug-in Hybrid και το Clubman.

Opel

Το νέο Corsa, το Corsa-e Rally, το Astra και τα Crossland X, Crandland X και Zafira Life παρουσιάζει η Opel στο περίπτερό της.

Peugeot

Το νέο 208 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό, με την Peugeot να παρουσιάζει επίσης τα 508, 3008 Hybrid4, 5008 και Rifter.

Renault

Η Renault παρουσιάζει στο περίπτερό της το νέο Clio, το οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν ακόμα την ευκαιρία να το οδηγήσουν στον χώρο των test drives. Δίπλα του τα ανανεωμένα Twingo και Kadjar το σκληροπυρηνικό Megane RS των 280 ίππων, το Megane Grand Coupe, αλλά και το Captur.

Seat

Με όλη την γκάμα των μοντέλων της είναι η Seat παρούσα στην έκθεση.

Skoda

Η Skoda στο περίπτερο της παρουσιάζει το νέο Kamiq και το ανανεωμένο Superb. Επίσης, στο περίπτερό της υπάρχουν τα Fabia Monte Carlo, Scala, Octavia, Karoq και Kodiaq L&K.

Subaru

Φέτος η Subaru κάνει πρεμιέρα στην Αυτοκίνηση τα νέα Forester 2.0 e-Boxer και XV 2.0 e-Boxer, που είναι και τα δύο Mild Hybrid. Μάλιστα το ολοκαίνουργιο Forester σηματοδοτεί το ξεκίνημα της 5ης γενιάς του μοντέλου.

Volkswagen

Η γερμανική εταιρία συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου με τα εξής μοντέλα: T-Roc R, T-Roc Cabriolet, ανανεωμένο Passat GTE, Tiguan Allspace, e-up!, e-Golf, Polo TGI, Polo GTI, Polo R-Line, T-Cross, Tiguan, Touareg, καθώς και το ολοκαίνουριο -όγδοης γενιάς- Golf.

Volvo

Στο περίπτερο της Volvo υπάρχουν τα XC40, XC60, XC90 και V60 Cross Country.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...