Πήρε εξιτήριο ο Sainz

Σχετικά άρθρα

Sainz

Έξω από το νοσοκομείο θα περάσει τη σημερινή νύχτα ο Carlos Sainz. Ο οδηγός της Toro Rosso είχε ένα πολύ ισχυρό ατύχημα στο FP3, από το οποίο, όμως, δεν αποκόμισε κάποιον τραυματισμό. Ο 21χρονος έμεινε για μερικές ώρες στο νοσοκομείο, ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστώσουν οι γιατροί πως είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Sainz θα πάρει μέρος στον αυριανό αγώνα. Αυτό είναι κάτι που παραμένει άγνωστο για την ώρα, και η απάντηση θα έρθει το πρωί, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που θα του κάνει η FIA. Ο ίδιος πάντως νιώθει έτοιμος και θέλει πολύ να μην απουσιάσει από τον 15ο αγώνα της χρονιάς.

Όπως βλέπετε, είμαι καλά. Η πλάτη μου και ο λαιμός μου πονάνε λίγο από το ατύχημα, αλλά είμαι εντελώς έτοιμος. Ελπίζω πως θα ξυπνήσω καλά αύριο και ίσως να καταφέρω να τρέξω, αυτό είναι που θέλω. Προφανώς, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πάντα είμαι προσεκτικός.

Από τη στιγμή που έγινε το ατύχημα, προσπάθησα να μιλήσω στην ομάδα από την ενδοεπικοινωνία, αλλά αυτή δε λειτουργούσε και τα παιδιά θα πρέπει να τρόμαξαν λίγο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη. Είναι πραγματικά ωραίο να παίρνω όλα τα μηνύματά σας σε μια τέτοια στιγμή. Ελπίζω να σας δω αύριο εκεί έξω.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...