Πολύ καλά στην υγεία του ο Sainz

Σχετικά άρθρα

Carlos Sainz

Την ατμόσφαιρα πάγωσε ο Carlos Sainz κατά τη διάρκεια του FP3, όταν έχασε το πίσω μέρος της STR10 στα φρένα για τη στροφή 13, χτύπησε αρχικά στον τοίχο και τελικά κατέληξε στα προστατευτικά με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ο Ισπανός μπήκε αμέσως στο ασθενοφόρο -χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να τον βγάλουν το μονοθέσιο- και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, έχοντας τις αισθήσεις του.

Πριν από λίγη ώρα, ο οδηγός της Toro Rosso ανέβασε φωτογραφίες από το νοσοκομείο που βρίσκεται, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι καλά, ενώ ο manager του, Borja Ortiz, έγραψε στο twitter πως ο οδηγός του δεν έχει τραυματισμούς.

Ο Carlos είναι μια χαρά. Έχει κάνει εξετάσεις και είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδα μετά από το ατύχημα ανέφερε τα εξής:

Μετά από το ατύχημα του Carlos Sainz κατά τη διάρκεια του FP3 σήμερα στο Sochi, ο οδηγός έχει τις αισθήσεις του και είναι σε θέση να μιλήσει με τους ανθρώπους που τον έβγαλαν από το μονοθέσιο. Μόλις βγήκε από το μονοθέσιο, οδηγήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, εκεί όπου έγινε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του. Τώρα μεταφέρεται με το ελικόπτερο στο Sochi Hospital 4.

Οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος θα πραγματοποιηθούν μόλις το μονοθέσιο επιστρέψει πίσω στο γκαράζ της ομάδας. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές από την ομάδα και τη FIA στα ΜΜΕ, όταν αυτές είναι διαθέσιμες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEoalASW0IA

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...