Ο Hamilton επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με απογοητευτικό τρόπο για τον Lewis Hamilton. Ο Πρωταθλητής, μετά από τη μηδενική συγκομιδή βαθμών στη Βαρκελώνη, έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά του από την κορυφή να παραμένει στους 43 βαθμούς. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στους δρόμους του Μονακό, και ο Hamilton θέλει μόνο τη νίκη, την οποία έχει κατακτήσει μόλις μία φορά, πίσω στο 2008.

Τις προηγούμενες ημέρες διαβάσαμε για ένα σενάριο αντικατάστασης από τον Pascal Wehrlein, ωστόσο ο ίδιος φροντίζει να τα διαψεύσει όλα αυτά, λέγοντας πως ανυπομονεί για τον αγώνα, με τον μοναδικό στόχο να είναι η νίκη, αν και γνωρίζει ότι ο Nico Rosberg έχει μια παράδοση στο Πριγκιπάτο και θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

Η Βαρκελώνη ήταν το χειρότερο συναίσθημα, αλλά, όπως λέω πάντα, η πραγματική δοκιμασία είναι πώς επιστρέφεις μετά από ένα χτύπημα. Ήταν μια σκληρή στιγμή για όλους εμάς μετά από τον αγώνα, όμως τώρα το κεφάλαιο έκλεισε και κοιτάζουμε το Μονακό.

Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να «χορεύεις» το μονοθέσιο σε αυτούς τους δρόμους, μία από τις πιο αγνές συγκινήσεις που μπορείς να έχεις σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Δεν έχω τα καλύτερα αποτελέσματα στο Μονακό τα τελευταία χρόνια, αλλά πέρυσι έδειξα ότι έχω τον ρυθμό να τα καταφέρω.

Είναι πάντα ένα διαφορετικό 3ήμερο από τα υπόλοιπα, με μία επιπλέον μέρα, σκάφη στο λιμάνι και ύπνος στο σπίτι. Αυτό το κάνει διασκεδαστικό, επειδή οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί απ’ ό,τι συνήθως. Η προσέγγιση αυτού του 3ημέρου γίνεται μόνο με ένα αποτέλεσμα στο μυαλό.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...