Σενάριο αντικατάστασης Hamilton με Wehrlein στο Μονακό;

Σχετικά άρθρα

irinahamiltonamfar

Ένα εξαιρετικά ευφάνταστο και τραβηγμένο σενάριο έφερε στη δημοσιότητα το -κατά γενική ομολογία έγκυρο- ιταλικό Auto Sprint, που αναφέρει ότι οι σχέσεις της ομάδας της Mercedes AMG Petronas και του Lewis Hamilton είναι στο χειρότερο επίπεδο από τη στιγμή που ξεκίνησαν την συνεργασία τους, το 2013.

Οι λόγοι αρκετοί, που πηγάζουν τόσο από την προσωπική του ζωή, όσο και από την απόδοση του στη πίστα. Το αποκορύφωμα ήταν ο Lewis προτίμησε να πάει στις προηγούμενες μέρες στις Κάνες και στο gala του amfAR (ίδρυμα για την έρευνα του AIDS) αντί για δοκιμές της ομάδας του που έγιναν στη Βαρκελώνη. Έτσι, η γερμανική κάλεσε την τελευταία στιγμή τον οδηγό της Manor, Pscal Wehrlein, ο οποίος της ανήκει για δοκιμές, με τον Hamilton να λέγεται ότι εντοπίστηκε σε πολύ κακή κατάσταση.

13249788_1175077115860390_1715700027_n

Το σενάριο, σύμφωνα με το άρθρο του ιταλικού μέσου είναι ότι δεν αποκλείεται η Mercedes να αντικαταστήσει το Hamilton με τον Wehrlein στον αγώνα του Μόντε Κάρλο, το ερχόμενο σαββατοκύριακο, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά αδύνατο, αν σκεφτούμε τα εκατομμύρια των χορηγών που ακολουθούν τον Βρετανό τρις πρωταθλητή. Όπως και να έχει, ο Hamilton φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΠηγήAuto Sprint

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...