Δες την Lotus 3-Eleven να καταπίνει Porsche (και όχι μόνο) στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

lotus-3-eleven-hits-the-nurburgring-e1441855035602

Η Lotus 3-Eleven αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο σκληροπυρηνικό μοντέλο παραγωγής  που είδε τις πύλες εξόδου από το εργοστάσιο της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Lightweight φιλοσοφία που αντιπροσωπεύει η εταιρεία (βάρος 900 κιλά) σε συνδυασμό με, τον open-top σχεδιασμό, τον supercharged V6 με χωρητικότητα 3.5 λίτρων και ιπποδύναμη 457 ίππων, το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (ή 6-τάχυτο σειριακό για την έκδοση πίστας) αλλά και το Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, συνθέτουν ένα όχημα το οποίο από όπου και να το κοιτάξεις φωνάζει ένα πράγμα… Ταχύτητα!

Μάλιστα η Lotus είχε υποστηρίξει ότι είχε κατασκευάσει το γρηγορότερο αυτοκίνητο ανεξαρτήτου κατηγορίας και ειδικότερα για το Nurbugring πράγμα που απέδειξε έπειτα αφού η 3-Eleven σημείωσε χρόνο 7 λεπτών και 6 δευτερολέπτων με την πίστα να έχει κίνηση συγκεκριμένα, με την συνέχεια να έρχεται όταν ο βρετανικός “Πύραυλος”  κατέρριψε τον χρόνο που είχε θέσει η Porsche 918 Spyder στο Hockenheimring .

Σήμερα η Lotus έδωσε στην  δημοσιότητα δύο on-board video του αυτοκινήτου από τον γύρω του στο Nurburgring όπου και απεικονίζεται η δύναμη του, εφόσον τα δύο Porsche που βρέθηκαν μπροστά του, τα κατάπιε κυριολεκτικά.

Βάλε δυνατά τα ηχεία σου και απόλαυσε τον κομπρεσοράτο V6 να κελαηδά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...