Ταχύτερη από την Porsche 918 Spyder η Lotus 3-Eleven στο Hockenheimring

Σχετικά άρθρα

2016-Lotus3Eleven-SportAuto-01

Πριν αρχίσεις να φωνάζεις για το ότι δεν συγκρίνονται τα δύο αυτοκίνητα και για το ότι βάζω τίτλους για να ανάψω φωτιές και να γίνει χαμός στα σχόλια, να τονίσω δύο-τρία πράγματα. Ξέρω ότι η Lotus 3-Eleven είναι ένα σκληροπυρηνικό “παιχνίδι” για την πίστα. Ξέρω ότι μιλάμε για ένα όχημα 900 κιλών που κινείται από έναν supercharged V6, 3.5 λίτρων που αποδίδει 457 άλογα και 450 Nm ροπής. Όμως η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή. Η Lotus 3-Eleven στα χέρια του Christian Gebhardt του Sport Auto, κατάφερε να γράψει 1:06.2 στο Hockenheimring, τη στιγμή που η Porsche 918 Spyder είναι 0.1 δευτερόλεπτα αργότερη, η Ferrari 488 GTB 2.1 δευτερόλεπτα αργότερη και η 911 GT3 RS 2.4 δευτερόλεπτα αργότερη. Η επίδοση της Lotus ήταν τέτοια που μέχρι και ο CEO της, Jean-Marc Gales σχολίασε:

Ο Christian έκανε έναν υπέροχο γύρο σε συνθήκες που δεν ήταν ιδανικές. Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε δημιουργήσει ένα απίστευτο αυτοκίνητο που είναι ικανό για τρομερά πράγματα και ο γύρος-ρεκόρ το αποδεικνύει αυτό.

Πραγματικά εντυπωσιακός γύρος και υπάρχει και το video που συνοδεύει τον χρόνο που ανακοινώθηκε… όπως πρέπει άλλωστε!

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...